Miért a Tahy kastély? Mert kizárólagosan használhatjátok az egész birtokot: a hátsó hatalmaskertet, a táncteret, a belső 3 termet, anagytermettermészetesen, és persze a színpadot is, ami kintre is nyitható.

Termei akár 120 vendég fogadására is alkalmasak, ugyanakkor kisebb 50-70 főnél is tökéletesen egyben tartja a társaságot. Kényelmesen el fogtok férni a vendégekkel, nincsenek oszlopok a teremben, mindenki láthat mindent, beleértve a zenekart/DJ-t, és a házaspári asztalt is.

about_2

Nem kell kocsiba ülni a polgári és templom szertartáshoz. Falusi esküvőként dönthettek a magyar hagyományokhoz hű, utcán vonulás mellett is. Így 5 perc alatt ott lehettek a gyönyörű, ősfákkal teli Gosztonyi kertnélahol a polgári ceremóniát szokás megtartani, majd szintén 5 perc sétával elérhető a domboldalon található templomis, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az egészVölgyre.

A Kastély elhelyezésének köszönhetően a délutáni órákban is hűvösben tudjátok fogadni a vendégeket, nem szükséges rögtön a benti termekbe vonulni és ültetést szervezni. Minden eshetőségre van megoldás: ha forró nyári napra virradt, akkor több árnyékos helyet tudunk kialakítani, ha esős nap sikerült, akkor pedig a kastélyban vagy akár sátor alatt tudjuk megtartani a szertartást és vendégfogadást.

Továbbá nyugati fekvése miatt naplementekor pont a bejárati ajtóra és kinti tánctérre vetül ilyenkor a nap fénye.

Légkondicionált terem a süteményeknek, külön felszolgáló pult az italokra, illetve akár a kastély teraszát is használhatjátok a vendégfogadásra.

Nincs időkorlát. Nincs extra díj éjfél után.

Addig maradhattok amíg jól érzitek magatokat.

Tradicionális falusi esküvőként másnap reggel is fogadhatjátok a vendégeket, hogy elfogyasszák a megmaradt finom falatokat, amiket addig hűtőben tudtok tárolni. Időkorlát pedig itt sincs, hogy meddig vendégelitek meg a meghívottakat másnap.

A szűkebb család és barátok kényelmesebben tudnak így elköszönni a meghívott vendégektől, mintsem a lagzi közepén éjfél körül kelljen pár szóval csak elbúcsúztatni őket.

Akár késő délutánig is cseveghetnek mind kinn az árnyékos, vasárnapi délutánban, mind benn.

SZÁLLÁS →