Esküvő a kastélyban

[push h=”30″]

A legfontosabb hogy olyan esküvőt szervezzetek ami rólatok szól, titeket tükröz és amire ti emlékeztek majd vissza úgy hogy minden tökéletes volt és olyan amilyennek szerettétek volna.

[push h=”30″]

[blank h=”30″]

[/blank]

[accordion collapsible=”true” closed_bg=”accent1″ title_color=”accent8″]

A Tahy kastély Budapesttől 55 kilométerre, az M3-as autópálya bagi lehajtójától negyed órára található.
[pane title=”Budapesttől 55 kilométerre” background_image=””]

A Tahy kastély Budapesttől 55 kilométerre, az M3-as autópálya bagi lehajtójától negyed órára található.

[/pane]

[pane title=”A kastély használata” background_image=””]

Nem szervezünk heti 3-4 esküvőt, azt szeretnénk, ha ez a hétvége csak a tiéd lenne. Már csütörtökön eljöhetsz díszíteni, pakolni, ellenőrizni, hogy rendben van-e minden. A szombati nap már csak a Tiétek. Fodrász, sminkes stb., nincs idő foglalkozni a helyszínnel, így ezt bízzátok csak ránk. Vasárnap még visszajöhettek, ami megmaradt étel abból még akár megebédelhettek, összepakolhatjátok a díszeket, megmaradt ételeket. Nincs időkorlát, nem számlázunk óránként, ha hajnal hatig maradtok, csak a tiétek az egész hétvége.
Az árban foglaltatik: saját székeink, téglalap asztalok, időkorlát nélkül maradhattok, parkolás, polgári szertartás kastélyon belül. A kastély kizárólagos használata csütörtöktől vasárnapig. Csütörtökön már díszíthetsz, rendezkedhetsz, szombaton a Nagy Nap csak a Tiéd, vasárnap pedig sehová sem kell sietned. Akár visszajöhetsz még egy ebédre az itt alvó vendégekkel, ülhettek a kertben a délutáni napsütésben.

[/pane]

[pane title=”Zöld környezet” background_image=””]

Galgagyörk egy csodás völgyben található. Ha nyár van, és épp csak egy szellő lengedezik, sok madár csicsergő hangjára lehetsz figyelmes. A falutól nem messze van tó(Galambosi-tó), falusias utcák, fák által árnyékolterdei utacskák, dimbes-dombos területek, kilátók, és persze az ősfás Gosztonyi kert.

A legjobb mindebben, hogy minden pár percre van. 

[/pane]

[pane title=”Polgári szertartás” background_image=””]

Ahhoz, hogy az esküvőtök olyan legyen mint ahogyan elképzeltétek sok lehetőséget tudunk biztosítani. Polgári szertartás a Gosztonyi ősfás parkban? Vagy épp a Galambosi tónál? De tarthatod a kastély udvarán is? Bármelyiket is választod mind nagyon kellemesen hűs és szellős nyáron. Vagy te az egész esküvőt kint szeretnéd tartani? Azt is megoldjuk! Bérelhető sátor vagy esetleg a csillagos szabadég alatt is mulathatsz a vendégekkel a kastély udvarán.

[/pane]

[pane title=”Vendégfogadás” background_image=””]

A Tahy-kastély udvara ideális helyszín a vendégek fogadásához nyáron, ahol a rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek lehetőségük nyílik köszönteni egymást. Hűvös, árnyékos helyen tudtok mindenkit köszöntő itallal megvendégelni és semmi szükség egy szűk, zárt helyen fogadni a vendégeket.
Javasoljuk szénabálák letételét, amire a vendégek a fogadás során is leülhetnek az udvaron.
Ha esetleg esős idő van, akkor a Fogadó Terem lesz a legideálisabb a fogadásra.

[/pane]

[pane title=”Berendezés” background_image=””]

Szürke, párnás székeket tudunk biztosítani, amik nagyon kényelmesek. Erre székszoknyák rátételét javasoljuk. De javasoljuk a Chiavari székeket, mert gyönyörűen feldobják a dekorációt.
A kastély bérleti díja a tábla asztalokat tartalmazza, kör asztalos elrendezés lehetséges, de azt külső szolgáltatótól kell kibérelni.

[/pane]

[pane title=”Dekoráció” background_image=””]

Természetesen hozhatod a saját dekorációd/dekoratőröd és kidíszíthetitek a termet ahogyan megálmodtátok.

[/pane]

[pane title=”Parkolás” background_image=””]

Díjmentesen megoldott, zárt parkoló áll a vendégek rendelkezésére.

[/pane]
[/accordion]

[blank h=”30″]

[/blank]

[text_divider type=”single”]

Esküvő a Tahy kastélyban

[/text_divider]

[column width=”1/4″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[lightbox href=”http://tahykastely.hu/wp-content/uploads/2016/10/sza-eskuvo-103-2.jpg” group=”” iframe=”false”]photodune-6706914-young-woman-jogging-running-outdoors-m[/lightbox]

[/column]

[column width=”1/4″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[lightbox href=”http://tahykastely.hu/wp-content/uploads/2017/03/sza-eskuvo-196.jpg” group=”” iframe=”false”]healthy breakfast[/lightbox]

[/column]

[column width=”1/4″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[lightbox href=”http://tahykastely.hu/wp-content/uploads/2016/10/Tahy-Kastely-esküvői-helyszínek-pest-megye-Galgagyork-Templom.jpg” group=”” iframe=”false”]healthy breakfast[/lightbox]

[/column]

[column width=”1/4″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[lightbox href=”http://tahykastely.hu/wp-content/uploads/2016/10/Tahy-Kastely-esküvői-helyszínek-pest-megye-eskuvoi-dekoracio-asztal.jpg” group=”” iframe=”false”]photodune-6706899-young-woman-stretching-before-exercise-m[/lightbox]

[/column]

[push h=”20″] [button id=”” style=”border” class=”” align=”center” link=”http://tahykastely.hu/#ARAJANLAT” linkTarget=”_self” bgColor=”accent1″ hover_color=”accent1″ font=”14″ icon=”” icon_placement=”left” icon_color=””]ÁRAJÁNLAT KÉRÉS →[/button]