A legfontosabb hogy olyan esküvőt szervezzetek ami rólatok szól, titeket tükröz és amire ti emlékeztek majd vissza úgy hogy minden tökéletes volt és olyan amilyennek szerettétek volna.

 • Budapesttől 55 kilométerre

  A Tahy kastély Budapesttől 55 kilométerre, az M3-as autópálya bagi lehajtójától negyed órára található.

 • A kastély használata

  Nem szervezünk heti 3-4 esküvőt, azt szeretnénk, ha ez a hétvége csak a tiéd lenne. Már csütörtökön eljöhetsz díszíteni, pakolni, ellenőrizni, hogy rendben van-e minden. A szombati nap már csak a Tiétek. Fodrász, sminkes stb., nincs idő foglalkozni a helyszínnel, így ezt bízzátok csak ránk. Vasárnap még visszajöhettek, ami megmaradt étel abból még akár megebédelhettek, összepakolhatjátok a díszeket, megmaradt ételeket. Nincs időkorlát, nem számlázunk óránként, ha hajnal hatig maradtok, csak a tiétek az egész hétvége.
  Az árban foglaltatik: saját székeink, téglalap asztalok, időkorlát nélkül maradhattok, parkolás, polgári szertartás kastélyon belül. A kastély kizárólagos használata csütörtöktől vasárnapig. Csütörtökön már díszíthetsz, rendezkedhetsz, szombaton a Nagy Nap csak a Tiéd, vasárnap pedig sehová sem kell sietned. Akár visszajöhetsz még egy ebédre az itt alvó vendégekkel, ülhettek a kertben a délutáni napsütésben.

 • Zöld környezet

  Galgagyörk egy csodás völgyben található. Ha nyár van, és épp csak egy szellő lengedezik, sok madár csicsergő hangjára lehetsz figyelmes. A falutól nem messze van tó(Galambosi-tó), falusias utcák, fák által árnyékolterdei utacskák, dimbes-dombos területek, kilátók, és persze az ősfás Gosztonyi kert.

  A legjobb mindebben, hogy minden pár percre van. 

 • Polgári szertartás

  Ahhoz, hogy az esküvőtök olyan legyen mint ahogyan elképzeltétek sok lehetőséget tudunk biztosítani. Polgári szertartás a Gosztonyi ősfás parkban? Vagy épp a Galambosi tónál? De tarthatod a kastély udvarán is? Bármelyiket is választod mind nagyon kellemesen hűs és szellős nyáron. Vagy te az egész esküvőt kint szeretnéd tartani? Azt is megoldjuk! Bérelhető sátor vagy esetleg a csillagos szabadég alatt is mulathatsz a vendégekkel a kastély udvarán.

 • Vendégfogadás

  A Tahy-kastély udvara ideális helyszín a vendégek fogadásához nyáron, ahol a rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek lehetőségük nyílik köszönteni egymást. Hűvös, árnyékos helyen tudtok mindenkit köszöntő itallal megvendégelni és semmi szükség egy szűk, zárt helyen fogadni a vendégeket.
  Javasoljuk szénabálák letételét, amire a vendégek a fogadás során is leülhetnek az udvaron.
  Ha esetleg esős idő van, akkor a Fogadó Terem lesz a legideálisabb a fogadásra.

 • Berendezés

  Szürke, párnás székeket tudunk biztosítani, amik nagyon kényelmesek. Erre székszoknyák rátételét javasoljuk. De javasoljuk a Chiavari székeket, mert gyönyörűen feldobják a dekorációt.
  A kastély bérleti díja a tábla asztalokat tartalmazza, kör asztalos elrendezés lehetséges, de azt külső szolgáltatótól kell kibérelni.

 • Dekoráció

  Természetesen hozhatod a saját dekorációd/dekoratőröd és kidíszíthetitek a termet ahogyan megálmodtátok.

 • Parkolás

  Díjmentesen megoldott, zárt parkoló áll a vendégek rendelkezésére.

Esküvő a Tahy kastélyban

photodune-6706914-young-woman-jogging-running-outdoors-m
healthy breakfast
healthy breakfast
photodune-6706899-young-woman-stretching-before-exercise-m

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS →