Ha olyan esküvőt szeretnél ahol nem egyszerre hármat tartanak. Ha olyat ahol nincs előtted pénteken és utánad vasárnap is esküvő, így a te esküvőd igazából csak egy délutánt és fél éjszakát tart, akkor ajánljuk a Tahy Kastélyt. Persze még egy dolgot hozzá tudunk tenni, hogy még szebb legyen 🙂 A közeli rokonság egy 5 perc sétára lévő másik kastélyban alhat.

Tehát amit kínálunk: Kizárólagosság a kastély egész területén, zárt parkoló, a kastély használata péntektől vasárnapig. Pénteken már díszíthetsz, pakolászhatsz, leellenőrizheted, hogy minden úgy néz ki ahogyan Te szeretnéd.

Szombaton a Tiétek az egész nap, nincs éjfél után óránkénti plusz összeg, hisz ez a Ti napotok. Ha lepihennétek, vagy átöltöznétek akkor a közeli Kálnoky kúriában ezt megtehetitek. Majd másnap egy könnyed reggeli után újból szivesen fogadunk a kastélyban. Elpakolhatjátok a maradék kaját, vagy akár az itt alvó vendégeket visszahívva megebédelhettek még együtt, de ücsöröghettek is csak úgy a kertben míg igazán kipihenitek magatokat. Egy biztos, nálunk a hétvége rólatok szól, nem tucat esküvő lesz, nem lesz a személyzet fáradt mert már három másik esküvő is volt a héten.

Legyen a nap tényleg a Te napod, és úgy ahogyan elképzeled! 🙂