Az esküvői italválaszték szintén egy nagyon fontos átgondolandó terület a szervezés kapcsán.

Italcsomag legyen vagy korlátlan ital fogyasztás? Ki mit fogyaszt?

De gondolni kellene a gyerekekre is.

tozserszandra

Ha a mi segítségünket kéritek akkor az italt a helyi beszállítóval intézzük és szervezzük le, de minden egyéni igényre is nyitottak vagyunk. A helyi beszállítóval egyeztetve meg tudjátok beszélni az igényeket, és ő intézi Nektek a teljes ital csomagot. Legtöbb esetben fogyasztás után történik a számlázás – így kérik a párok, nincs italcsomag. Így biztosan azt fizetitek ki, amit el is fogyasztottak a vendégek.

Viszont ha ti szeretnétek intézni és hozni az italt, minden akadály nélkül megtehetitek. Több hűtőt illetve a  süteményes szobát is fel tudjuk ajánlani a hűtésre.

Nincs kizárólagosság, ha ti szeretnétek röviditalt hozni, vagy esetleg a teljes italkészletet beszerezni, az is teljes mértékben megoldható külön térítés nélkül.

Miért a Tahy kastély?

Az ital behozható

Ha ti szeretnétek röviditalt hozni, vagy esetleg a teljes italkészletet beszerezni, az is teljes mértékben megoldható külön térítés nélkül.

Egyedi igények szerint

Ha szeretnétek akkor a saját beszállítónk tudja számotokra biztosítani az italt -fogyasztás után számlázva, de bármely más egyedi igényre is nyitottak vagyunk.

Vendégek

Ti szabhatjátok meg egyedileg az italok a vendégeitek szájíze szerint.

 

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS →

MentésMentés