Felsoroljuk Nektek Galgagyörk fotózási helyszíneit. Így ti is jobban el tudjátok képzelni, hogy pontosan hol milyen fotókat szeretnétek. A kreatív fotózást szerteágazó portfólióként tudjátok elkészíteni: a falutól nem messze van egy tó (Galambosi-tó), falusias utcák, fák által árnyékolt erdei utak, dimbes-dombos területek, kilátók, és persze a kastély területe. A legjobb mindebben, hogy minden pár percre található. A faluban sétáló távolságra van minden, autóval pedig általában 1-2 perc.

A templom és környéke

Ezt a fotózási helyszínt leginkább este naplementében javasoljuk. Amikor minden vendég éhen hal és rohan a svédasztal felé, akkor érdemes ide elugrani 10-20 percre. Gyönyörű a kilátás, a naplemente csodásan mutat a képeken, és képzeljétek hozzá a templomot mint hátteret. Romantikus az egyszer biztos 🙂

 

Gosztonyi Park

Egy ősfás parkot képzeljetek el, ahol nyáron a legnagyobb melegben is kellemes a hőmérséklet. Igény esetén egy hintát is fel tudunk nektek szerelni ha szeretnétek a fotózáshoz. Mivel gyalogos távolságra van így a polgári szertartáshoz is ajánljuk ezt a helyszínt.

 

Galambosi tó

Azt hiszem a képek mindent elárulnak. 🙂

 

Galambosi tó felé vezető út

Fákkal körülölelt erdőbe vezető utak, gyönyörű kilátás, virágos mezők. Tanácsunk: érdemes úgy készíteni a képeket, hogy legyen pár beállított zöld, fás, bokros területetek, pár a templomból látható kilátással és pár a kastély területén. Így sokkal élvezhetőbb majd a képek nézegetése, mintha csak végig egy helyszínen lettetek volna.

 

Tahy kastély

Mielőtt a vendégek megérkeznek, érdemes a kastély területén is pár képet ellőni. Gondoljatok a berendezett teremre és ahogyan ti a táncparketten táncoltok de még csak ketten. Vagy akár az udvar oszlopos folyosói miközben olyan mintha egymást kergetnétek.

A levendulás

Ezt a fotózási helyszínt levendula virágzáskor tudjátok kihasználni. Csodaszép virágok, fantasztikus illat 🙂

 

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS →