Esküvő

[column width=”1/3″ title=”” title_type=”single” animation=”from-left” implicit=”true”]

[push h=”70″]

Miért a Tahy kastély? Mert kizárólagosan használhatjátok az egész birtokot: a hátsó [lightbox title=”” group=”a” href=”http://tahykastely.hu/wp-content/uploads/2016/10/Tahy-Kastely-esküvői-helyszínek-pest-megye-kastelykert.jpg” width=”” height=”” class=”” iframe=”false” photo=”true” close=”false”][highlight type=”light”]hatalmas[/highlight][/lightbox]kertet, a táncteret, a belső 3 termet, a[lightbox title=”” group=”b” href=”http://tahykastely.hu/wp-content/uploads/2016/10/Tahy-Kastely-esküvői-helyszínek-pest-megye-Eskuvoi-Nagyterem.jpg” width=”” height=”” class=”” iframe=”false” photo=”true” close=”false”][highlight type=”light”]nagytermet[/highlight][/lightbox]természetesen, és persze a színpadot is, ami kintre is nyitható.

Termei akár 120 vendég fogadására is alkalmasak, ugyanakkor kisebb 50-70 főnél is tökéletesen egyben tartja a társaságot. Kényelmesen el fogtok férni a vendégekkel, nincsenek oszlopok a teremben, mindenki láthat mindent, beleértve a zenekart/DJ-t, és a házaspári asztalt is.

[/column]

[column width=”1/3″ title=”” title_type=”single” animation=”zoom-in” implicit=”true”]

about_2

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”from-right” implicit=”true”]

[push h=”70″]

Nem kell kocsiba ülni a polgári és templom szertartáshoz. Falusi esküvőként dönthettek a magyar hagyományokhoz hű, utcán vonulás mellett is. Így 5 perc alatt ott lehettek a gyönyörű, ősfákkal teli [lightbox title=”” group=”f” href=”http://tahykastely.hu/wp-content/uploads/2016/10/Tahy-Kastely-esküvői-helyszínek-pest-megye-Gosztonyi-Park-Polgari-eskuvo.jpg” width=”” height=”” class=”” iframe=”false” photo=”true” close=”false”][highlight type=”light”]Gosztonyi kertnél[/highlight][/lightbox]ahol a polgári ceremóniát szokás megtartani, majd szintén 5 perc sétával elérhető a domboldalon található [lightbox title=”” group=”g” href=”http://tahykastely.hu/wp-content/uploads/2016/10/Tahy-Kastely-esküvői-helyszínek-pest-megye-Galgagyork-Templom.jpg” width=”” height=”” class=”” iframe=”false” photo=”true” close=”false”][highlight type=”light”]templom[/highlight][/lightbox]is, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az egész[lightbox title=”” group=”h” href=”http://tahykastely.hu/wp-content/uploads/2016/10/Tahy-Kastely-esküvői-helyszínek-pest-megye-templom-kilatas.jpg” width=”” height=”” class=”” iframe=”false” photo=”true” close=”false”][highlight type=”light”]Völgyre[/highlight][/lightbox].

[/column]

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”fade-in” implicit=”true”]

[push h=”30″]

A Kastély elhelyezésének köszönhetően a délutáni órákban is hűvösben tudjátok fogadni a vendégeket, nem szükséges rögtön a benti termekbe vonulni és ültetést szervezni. Minden eshetőségre van megoldás: ha forró nyári napra virradt, akkor több árnyékos helyet tudunk kialakítani, ha esős nap sikerült, akkor pedig a kastélyban vagy akár sátor alatt tudjuk megtartani a szertartást és vendégfogadást.

Továbbá nyugati fekvése miatt naplementekor pont a bejárati ajtóra és kinti tánctérre vetül ilyenkor a nap fénye.

Légkondicionált terem a süteményeknek, külön felszolgáló pult az italokra, illetve akár a kastély teraszát is használhatjátok a vendégfogadásra.

[blank h=”50″]

Nincs időkorlát. Nincs extra díj éjfél után.

Addig maradhattok amíg jól érzitek magatokat.

[column width=”1/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[push h=”30″]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”fade-in” implicit=”true”]

[/column]

[blank h=”30″]

 

[blank h=”50″]

[/blank]

Tradicionális falusi esküvőként másnap reggel is fogadhatjátok a vendégeket, hogy elfogyasszák a megmaradt finom falatokat, amiket addig hűtőben tudtok tárolni. Időkorlát pedig itt sincs, hogy meddig vendégelitek meg a meghívottakat másnap.

A szűkebb család és barátok kényelmesebben tudnak így elköszönni a meghívott vendégektől, mintsem a lagzi közepén éjfél körül kelljen pár szóval csak elbúcsúztatni őket.

Akár késő délutánig is cseveghetnek mind kinn az árnyékos, vasárnapi délutánban, mind benn.

[blank h=”20″]

[/blank]

[button id=”” style=”border” class=”” align=”center” link=”http://tahykastely.hu/szallas/” linkTarget=”_self” bgColor=”accent3″ hover_color=”accent1″ font=”14″ icon=”” icon_placement=”left” icon_color=””]SZÁLLÁS →[/button]

[blank h=”20″]

[/blank]