A mai posztban arra szeretnék kitérni, hogy Galgagyörkön milyen fotózási helyszínek közül választhattok.
 
 
 

A templom és környéke

Ezt a fotózási helyszínt leginkább este naplementében javasoljuk. Amikor minden vendég éhen hal és rohan a svédasztal felé, akkor érdemes ide elugorni 10-20 percre. Gyönyörű a kilátás, a naplemente csodásan mutat a képeken, és képzeljétek hozzá a templomot mint hátteret. Romantikus az egyszer biztos 🙂

 
 
 

Gosztonyi park

Egy ősfás parkot képzeljetek el, ahol nyáron a legnagyobb melegben is kellemes a hőmérséklet. Igény esetén egy hintát is fel tudunk nektek szerelni ha szeretnétek a fotózáshoz. Mivel gyalogos távolságra van így a polgári szertartáshoz is ajánljuk ezt a helyszínt.

 

 
 
 

Galambosi tó

Azt hiszem a képek mindent elárulnak. 🙂

 
 
 
 

Galambosi tó felé vezető út

Fákkal körülölelt erdőbe vezető utak, gyönyörű kilátás, virágos mezők. Tanácsunk: érdemes úgy készíteni a képeket, hogy legyen pár beállított zöld, fás, bokros területetek, pár a templomból látható kilátással és pár a kastély területén. Így sokkal élvezhetőbb majd a képek nézegetése, mintha csak végig egy helyszínen lettetek volna.

 
 
 
 

Tahy kastély

Mielőtt a vendégek megérkeznek, érdemes a kastély területén is pár képet ellőni. Gondoljatok a berendezett teremre és ahogyan ti a táncparketten táncoltok de még csak ketten. Vagy akár az udvar oszlopos folyosói miközben olyan mintha egymást kergetnétek.