Farkas-Mohi Balázs vagyok.

Korábban filmes területen dolgoztam, több dokumentum-, játék-, image film klip, reklám gyártásvezetője voltam, majd későbbiekben televízió műsorok gyártásvezetőjeként is dolgoztam.

Mindig is fontosnak láttam, hogy a kreatív oldalamat kibontakoztathassam, ezért kezdtem el fotózni és mozgóképet készíteni, majd a saját felvett anyagaimat megvágni.

Szeretem az élet örömteli oldalát nézni, emberekkel foglalkozni, őket megismerni. Ezek az esküvői filmkészítés során kapcsolódtak össze az életemben.

Fontosnak tartom, hogy az emberek ráébredjenek, hogy milyen szépségek rejlenek bennük, milyen örömteli pillanatok veszik őket körül, melyet fotó, vagy film segítségével megörökíthetek számukra.

Csapatommal egy több éves baráti és kollegiális kapcsolat tapasztalatait ötvözzük a legkorszerűbb technika lehetőségeivel. Mivel többen dolgozunk együtt, a munkaköröket megosztva egyszerre tudunk esküvői fotót és filmet is készíteni.

Egy összeszokott filmes és fotós csapat minőségileg magas színvonalú és stílusában egyező mozgó és állóképet tud alkotni, ez a párok számára szervezési szempontból is előnyös.

Mivel a csapat minden tagja a filmes világból jön, ezért a nagy nap eseményéről készült filmet cinematographer stílusban készítjük el filmszerű, vizuális látványvilággal. A filmben dinamikus képekkel, kameramozgásokkal, vágással mutatjuk be a nap fénypontjait.

A fotók szintén művészi stílusban készülnek, a fantázia, az érzelmek, az egymásra hangolódás kapnak hangsúlyt. Szeretek odafigyelni az érzelmek megörökítésére. Egy-egy képen elkapott mosoly, ölelés később visszanézve felidézheti azokat az érzéseket, hangulatot, amiket a nagy nap során átéltek.
Többször szoktam külföldön is dolgozni, fotóim a Times és hasonló újságok hasábjain is megjelentek már.

További információk és elérhetőség:
FarkasB Photo & Film

www.farkasbphoto.com

www.facebook.com/FarkasBPhoto

+36 30 441 1409

Képek galériája: